DISCLAIMER
Woodenwebcreations (Kamer van Koophandel: 30207206) verleent u hierbij toegang tot https://www.deutrechtsegrachten.nl/ en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Woodenwebcreations behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Woodenwebcreations spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Woodenwebcreations.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Woodenwebcreations.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Woodenwebcreations nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze (beeld-)materialen en  liggen bij Woodenwebcreations.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Woodenwebcreations, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

<TERUG

NIEUW IN HET ASSORTIMENT

Onlangs toegevoegde artikelen in de webshop vind je hieronder.

...

RIETVELD IN UTRECHT

een cultuurhistorische fietstocht - info

...

BIJZONDERE KAARTEN VAN LISETTE DE WAARD

bekijk de hele serie

...

DE DOMPOPPER IS TERUG!

info

...

UTRECHTKALENDER 2024

De Utrecht kalender 2024 is binnen. 12 mooie zwart-wit foto's sieren deze nieuwe uitgave. BESTEL 'M HIER

Bij afname van 5 of 10 stuks krijg je kwantumkorting. Info

...

© 2017 - 2023 De Utrechtse Grachten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel