VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is het project 'De Utrechtse Grachten'?

'De Utrechtse Grachten' is een langlopend fotoproject van de Utrechtse fotograaf André Blom. Naast fotografie opdrachten voor particulieren en bedrijven fotografeert hij ook zijn woonplaats Utrecht. Dat heeft inmiddels zoveel beeld opgeleverd, dat het een paar jaar geleden tijd werd daar wat mee te doen. Voor het gemak en de herkenbaarheid werd dit project 'De Utrechtse Grachten' genoemd.

Rust er auteursrecht op de foto's op deze site?

Vanzelfsprekend. Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende (beeld-)materialen op deze site liggen bij André Blom Fotografie. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze (beeld-)materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van André Blom Fotografie. 

Welke producten zijn er verkijgbaar uit het project?

Inmiddels zijn er diverse artikelen te koop met foto's uit het project zoals bierviltjes, aluminium onderzetters, ansichtkaarten, boekenleggers, buttons, magneten en natuurlijk prints. Je vindt ze in deze webshop.

Is er een minimum bestelbedrag in de webshop?

Ja, het minimum bestelbedrag bedraagt momenteel 10 euro.

In deze webshop zie ik alleen Aluminium dibond prints, zijn er ook andere materialen mogelijk?

Jazeker! In de online gallery bij Werk aan de Muur kun je kiezen uit meer dan 500 foto's die André Blom in Utrecht maakte. Deze zijn in elk gewenst formaat te kiezen op het ateriaal naar keuze. Werk aan de Muur regelt het gehele proces, van uw bestelling tot en met de aflevering en klantenservice. Bekijk hier de online gallery.

Is er naast de webshop ook een fysieke winkel?

Ja, die is er. Van 12 juni 2020 tot en met 31 december 2021 was ik te vinden aan de Oudegracht 254 in Utrecht. Vanaf 5 januari 2022 vind je mijn winkel op de Twijnstraat 53 in Utrecht.

Is het mogelijk digitale bestanden te kopen voor gebruik in magazines, websites, folders etc.?

Ja, dat is zeker mogelijk. Maar gebruik is uitsluitend mogelijk met schriftelijke toestemming van André Blom Fotografie. Neem contact op voor een offerte op maat.

 

SHIPPING ABROAD?

Please contact us for more information


Zit het antwoord op je vraag er niet bij, neem dan contact op zodat we je verder kunnen helpen.


KvK-nummer: 30207206    |   BTW-ID: NL002001727B49

 

<TERUG

Nieuwe onderzetter 'Twijnstraat'

Wanneer je je winkeltje in de Twijnstraat hebt zoals ik, dan mag deze onderzetter natuurlijk niet ontbreken! Vanaf nu te bestellen!

WWC Fine Art Prints

De nieuwe winkel bestaat uit twee gedeeltes en biedt daarom de mogelijkheid ook ander werk aan te bieden. De eerste prints zijn binnen en hangen. O.a. de serie 'Tulpen vergaan...'

 

Gratis viltjes bij een fles!

'Puur Utrechts Kraanwater' op tafel. Natuurlijk in zo'n mooie fles. Tijdelijk gratis een doosje viltjes twv 2,95 bij een fles. Zoalng de voorraad strekt!

In de winkel en webshop!

Babystuff by Siepdesign

Een hele kast vol Dom shirtjes, rammelaars en slabbetjes van Siepdesign uit Utrecht. Ook in de webshop te bestellen!

© 2017 - 2022 De Utrechtse Grachten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel