OVER ANDRÉ BLOM & 'DE UTRECHTSE GRACHTEN'

Foto: Sven Jaeger | 030 Photography

Door corona veranderde mijn manier van werken drastisch. Van fotograferen in opdracht, het geven workshops en af en toe op een markt staan naar het verkopen van uitsluitend eigen werk in een eigen winkel.

Mijn in de afgelopen tien jaar opgebouwde verzameling foto's die ik in Utrecht maakte kwam nu goed van pas. Bij toeval kon ik mijn eerste winkeltje aan de Oudegracht 254 huren. In juni 2020 betrok ik dit monument. Op 31 december 2021 trok ik daar de deur achter me dicht om 400  meter verderop in de Twijnstraat 53 aan de slag te gaan. 

 

In de winkel vind je een uitgebreide selectie foto's uit mijn Utrecht portfolio geprint op aluminium-dibond. Daarnaast luxe onderzetters en de uitgebreide serie ansichtkaarten en een aantal andere producten van bevriende Utrechters!

Een vriendelijke groet!

André Blom.

 

<TERUG


KvK-nummer: 30207206    |   BTW-ID: NL002001727B49

Nieuwe onderzetter 'Twijnstraat'

Wanneer je je winkeltje in de Twijnstraat hebt zoals ik, dan mag deze onderzetter natuurlijk niet ontbreken! Vanaf nu te bestellen!

WWC Fine Art Prints

De nieuwe winkel bestaat uit twee gedeeltes en biedt daarom de mogelijkheid ook ander werk aan te bieden. De eerste prints zijn binnen en hangen. O.a. de serie 'Tulpen vergaan...'

 

Gratis viltjes bij een fles!

'Puur Utrechts Kraanwater' op tafel. Natuurlijk in zo'n mooie fles. Tijdelijk gratis een doosje viltjes twv 2,95 bij een fles. Zoalng de voorraad strekt!

In de winkel en webshop!

Babystuff by Siepdesign

Een hele kast vol Dom shirtjes, rammelaars en slabbetjes van Siepdesign uit Utrecht. Ook in de webshop te bestellen!

© 2017 - 2022 De Utrechtse Grachten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel