Navigatie

DE UTRECHTSE GRACHTEN

'De Utrechtse Grachten' is een fotoproject van de Utrechtse fotograaf André Blom. Een project dat hij jaren geleden begon met onderstaande foto van de Hamburgerbrug, ver voor de renovatie van de werven begon.

Wat begon met een paar foto's is inmiddels uitgegroeid tot een zeer uitgebreide en gevarieerde verzameling foto's. Alle seizoenen binnen de Utrechtse singels werden vastgelegd met oog voor detail en compositie en vooral liefde voor de stad. ​

Hierboven zie je een deel van de Vollersbrug met zicht op Twijnstraat a/d Werf. De foto werd gemaakt tijdens een stevige sneeuwbui. Meer winterfoto's vind je hier.

Uiteraard maakt ook de Dom deel uit van het project. Deze werd uitgebreid vastgelegd als onderdeel van de omgeving, maar ook detailsfoto's ontbreken niet. 

Naast de Dom en de Grachtenseries worden er ook andere onderwerpen vastgelegd. Een daarvan kun je bekijken in de 'Lege Straten' serie. Krachtig zwart-wit beeld van de bekende straten in Utrecht, vastgelegd zonder de doorgaans rijkelijk aanwezige mensen. 

Als laatste noem ik graag nog de serie 'Traiectum Quadratus' oftewel Utrecht in het vierkant. Vijftig beelden geschoten in Utrecht. Een gevarieerde verzameling goed te combineren foto's. Een deel is o.a. als koelkastmagneet te bestellen. Daarnaast zijn deze foto's ook als wanddecoratie te bestellen via Werk aan de Muur.

Inmiddels sieren een aantal foto's diverse artikelen zoals ansichtkaarten, bierviltjes en de verjaardagskalender. 

 

Meer artikelen vind je in de webshop.

Sorteer op

DE DOM ZONDER...

Zonder steigers is ie toch het mooist.... 

Om het je makkelijk te maken verzamelden we de mooiste Dom foto's in één bestelmap. Kies HIER je domfoto, materiaal en formaat.

Al onze Dom artikelen op een rijtje? Je vindt ze HIER.

SOCIAL MEDIA

Volg 'De Utrechtse Grachten' ook op:

VOORDEEL

KERSTMARKTEN

Je vindt ons op de volgende kerstmarkten:

Zaterdag 15 december Swan Market Neude

Zondag 16 december Kerstmarkt Twijnstraat

SHOP IN SHOP

In 2019 willen we een aantal bijzondere Utrechtse fotografen de mogelijkheid bieden om bijzondere, aan hun fotoseries gerelateerde artikelen, aan te bieden in deze webshop. Inmiddels zijn de eerste stappen gezet! Klik hier voor meer info.

 

© 2017 - 2018 De Utrechtse Grachten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel