Navigatie

DE UTRECHTSE GRACHTEN

 

'De Utrechtse Grachten' is een fotoproject van de Utrechtse fotograaf André Blom. Een project dat hij jaren geleden begon met onderstaande foto van de Hamburgerbrug, ver voor de renovatie van de werven begon.

Wat begon met een paar foto's is inmiddels uitgegroeid tot een zeer uitgebreide en gevarieerde verzameling. Alle seizoenen binnen de Utrechtse singels werden vastgelegd met oog voor detail en compositie en vooral liefde voor de stad. ​

Hierboven zie je een deel van de Vollersbrug met zicht op Twijnstraat a/d Werf. De foto werd gemaakt tijdens een stevige sneeuwbui. 

Uiteraard maakt ook de Dom deel uit van het project. Deze werd uitgebreid vastgelegd als onderdeel van de omgeving, maar ook detailsfoto's ontbreken niet. 

Naast de Dom en de Grachtenseries worden er ook andere onderwerpen vastgelegd. Een daarvan kun je bekijken in de 'Lege Straten' serie. Krachtig zwart-wit beeld van de bekende straten in Utrecht, vastgelegd zonder de doorgaans rijkelijk aanwezige mensen. 

Als laatste noem ik graag nog de serie 'Traiectum Quadratus' oftewel Utrecht in het vierkant. Honderd beelden geschoten in Utrecht. Een gevarieerde verzameling goed te combineren foto's. Een deel is o.a. als koelkastmagneet te bestellen.

Inmiddels sieren een aantal foto's diverse artikelen zoals ansichtkaarten, bierviltjes en de verjaardagskalender. 

And last but not least....

UTREG DRIE DUBBELT

Het memo-viltjesspel van 'De Utrechtse Grachten'. Het ultieme Sinterklaas en Kerstcadeau voor de echte Utrechter! 60 bierviltjes vormen samen dit gezeldschapsspel. Je bestelt het HIER.

Meer artikelen vind je in de webshop.

VOORDEEL

KERSTMARKTEN

KERSTMARKTEN 2018

De kraam van 'De Utrechtse Grachten' vind je op de volgende kerstmarkten:

Zaterdag 15 december Swan Market Neude

Zondag 16 december Kerstmarkt Twijnstraat

© 2017 - 2018 De Utrechtse Grachten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel