ANDRÉ BLOM FOTOGRAFIE UTRECHT

Na jaren in opdracht te hebben gefotografeerd voor particulieren, bedrijven en diverse organisaties kwam daar op enig moment het maken van vrij  werk bij. Dit beviel goed, zodat ik dat verder ben gaan uitbreiden en uiteindelijk in 2015 besloot mijn woonplaats eens serieus vast te gaan leggen. Het project 'De Utrechtse Grachten' was een feit.

Inmiddels is dat project een eigen leven gaan leiden met als gevolg, dat er een webshop aan werd gekoppeld. Het aantal artikelen voorzien van mijn foto's werd ook steeds groter en krijgt nu een vaste vorm. De nadruk ligt op prints, onderzetters, ansichtkaarten, verjaardagskalenders en bierviltjes. Ook duiken er af en toe tijdelijke artikelen op.

Inmiddels is er ook een tijdelijke winkel op de Oudegracht 254 in Utrecht. Tot en met 31 december 2020 kun je daar van woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur terecht en op zaterdag vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur.

Uiteraard fotografeer ik nog steeds ( en graag) in opdracht!  Ik maak krachtige en sprekende foto's met de nadruk op architectuur (Interieur en exterieur) én diverse soorten reportages (reportagefotografie). 

Neem voor meer info of een offerte contact me me op.

Een vriendelijke groet!

 

André Blom.

© 2017 - 2021 De Utrechtse Grachten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel