Navigatie

ANDRÉ BLOM FOTOGRAFIE UTRECHT

Naast het vastleggen van zijn woonplaats Utrecht fotografeert André Blom al sinds jaar en dag voor bedrijven en particulieren. Krachtig en sprekend beeld met de nadruk op architectuur en landschappen. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring in reportagefotografie in de breedste zin van het woord. Neem voor meer info of een offerte contact op.

OVER 'DE UTRECHTSE GRACHTEN'

'De Utrechtse Grachten' is een fotoproject van de Utrechtse fotograaf André Blom. Een project dat hij jaren geleden begon met onderstaande foto van de Hamburgerbrug, ver voor de renovatie van de werven begon.

Wat begon met een paar foto's is inmiddels uitgegroeid tot een zeer uitgebreide en gevarieerde verzameling foto's. Alle seizoenen binnen de Utrechtse singels werden vastgelegd met oog voor detail en compositie en vooral liefde voor de stad. ​

Hierboven zie je een deel van de Vollersbrug met zicht op Twijnstraat a/d Werf. De foto werd gemaakt tijdens een stevige sneeuwbui. Meer winterfoto's vind je hier.

Uiteraard maakt ook de Dom deel uit van het project. Deze werd uitgebreid vastgelegd als onderdeel van de omgeving, maar ook detailsfoto's ontbreken niet. 

Naast de Dom en de Grachtenseries worden er ook andere onderwerpen vastgelegd. De 'Lege Straten' serie is daar een voorbeeld van. Krachtig zwart-wit beeld van de bekende straten in Utrecht, vastgelegd zonder de doorgaans rijkelijk aanwezige mensen. 

2019 staat in het teken van straatfotografie, de eerste beelden staan inmiddels online en zijn HIER te bekijken en te bestellen.

Uit: Utrecht 2019 @ 40 mm | © André Blom Fotografie 'De Utrechtse Grachten'.

André Blom Fotografie

André Blom Fotografie uit Utrecht is te boeken voor diverse soorten fotografie opdrachten, zoals:

- Architectuurfotografie

- Landschapsfotografie

- Productfotografie

- Concertfotografie

- Reportagefotografie

Meer info vind je hier.

VOORDEEL

Blik op de Dom € 30,00 € 20,00

OP DE MARKT

Eerstvolgende markt:

Zondag 28 mei 2019

SWAN Vredenburg

In de planning

  • 12 oktober Home Made Market Mariaplaats
  • 13 oktober Swan Market Vredenburg
  • 15 december Twijnstraat & de KERSTmarkt
© 2017 - 2019 De Utrechtse Grachten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel